İznik’te çiftçi 3kğ Marul yetiştirdi.

Bursa /İznik ilçesi Dırazali köyü çiftçilerinden Fahrettin Aktaş adlı vatandaş 2,5 kilo ile 3 kğ gelen köyde serasında yetiştirdiği Marulları

Ekonomi Yayın: 27 Mart 2026 - Cuma - Güncelleme: 27.03.2026 02:27:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 31 sn.
170 okunma
Google News

İznik’te çiftçi 3kğ Marul yetiştirdi.

Bursa /İznik ilçesi Dırazali köyü çiftçilerinden Fahrettin Aktaş adlı vatandaş 2,5 kilo ile 3 kğ gelen köyde serasında yetiştirdiği Marulları İznik pazarında tezgâhında satıyor.

Aktaş “İznik verimli topraklarında her türlü meyve ve sebze yetişiyoruz, biz çiftçilerin maliyetleri çok  yüksek fakat bizlerde alternatif olarak marul ekimi yaptık şimdi fiyatlarımız iyi emeğimizin karşılığını alıyoruz tanesini 50 tl den satıyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.