BAYRAM ÖNCESİ TADIMIZ KAÇTI

Keyifle içtiğimiz yorgunluğu attığımız Dostlarımıza ikramlarda bulunduğumuz Çaya ZAM Bayram öncesi bazı köy yerlerinde 2 tl ye içtiğimiz Çay bayram öncesi % yüzde yüz artarak 4 TL oldu. Kahve hane sahipleri ve vatandaşlarda bu yapılan zamlardan rahatsız

Ekonomi Yayın: 22 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 22.04.2023 11:17:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
213 okunma
Google News

BAYRAM ÖNCESİ TADIMIZ KAÇTI

Keyifle içtiğimiz yorgunluğu attığımız Dostlarımıza ikramlarda bulunduğumuz Çaya ZAM 

Bayram öncesi bazı köy yerlerinde 2 tl ye içtiğimiz Çay bayram öncesi % yüzde yüz artarak 4 TL oldu. Kahve hane sahipleri ve vatandaşlarda bu yapılan zamlardan rahatsız olduklarını maliyetlinin arttığını Çay ve Şekere gelen zamlardan dolayı bizlerde rahatsızız dediler.

Diğer taraftan günde 10-15 bardak çay içiyoruz birde yanımıza oturan sohbet ve muhabbet edeceğimiz arkadaşlarımız geldiğinde ne yapmalıyız köy yerindeyiz yakın il ve ilçelerden gelen dost ve misafirlerimizi bu fiyatlar ile nasıl ikramda buluna biliriz. Bayram öncesi aldığımız emekli maaş ile zor geçinebilmekteyiz aldığımız zamlı maaşlarımıza sevinemiyoruz.

Çay içmemiz bizler için değişmez bir yaşam ve bağımlılık yapan yorgunluğumuz attıran hoş sohbet içerisinde içtikçe içilesi gelen alışkanlar için bir yorgunluğu gideren rahatlatan yaşamdır bir oksijendir.

Çayın faydaları Çay, içerdiği antioksidan özellikleri ile insan vücudu üzerinde birçok olumlu etkiye sahip Siyah çay, kalp sağlığına faydalı olan flavonoid adı verilen bir antioksidan grubu içerir. Çay dünyada sudan sonra en fazla tüketilen içecek olmasıyla beraber, dünya ülkeleri arasında da, kişi başına düşen miktar açısından en fazla Türkiye’de içilir.

Koyu bir muhabbetin ilk adımıdır. Öyle ya; çay saatlerinde edilen sohbetlerin tadına doyum olmaz. Çay; eş-dost yahut sevgiliyle birlikte içiliyorsa; bardakların biri boşalır, biri dolar. Zamanın nasıl geçtiği hiç anlaşılmaz. Çaya poğaçalar, kurabiyeler, börekler de eşlik ediyorsa keyfinize diyecek yoktur. Gerçi sonra aldığınız kaloriler ödediğiniz hesaplar biraz canınızı sıkacaktır ama çay varsa gerisi teferruattır.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.