CENGİZ AİLLERİ BABALARI İÇİN MEVLİDİ ŞERİF OKUTTU.

İznik Mustafalı köyü sakinlerinden Hüseyin ve Gürkan cengiz in Babaları Davut cengiz vefatı Nedeniyle iki kardeş köy caminde kılınan Akşam namaz sonrası ruhuna Mevlidi şerif okutuldu. Yemek ikramı ve hediye verildi Allah

Yaşam Yayın: 28 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 28.06.2023 14:51:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
715 okunma
Google News

CENGİZ AİLLERİ BABALARI İÇİN MEVLİDİ ŞERİF OKUTTU.

İznik Mustafalı köyü sakinlerinden Hüseyin ve Gürkan cengiz in Babaları Davut cengiz vefatı

Nedeniyle iki kardeş köy caminde kılınan Akşam namaz sonrası ruhuna Mevlidi şerif okutuldu. Yemek ikramı ve hediye verildi Allah Kabul etsin.

 Gürkan cengiz ayrıca Mustafalı köyü sayılı esnaflarından zeytin alım satım tüccarlığı yapmaktadır.

Mustafalı köyü Tarımsal kalkınma kooperatifi başkanlığını başarı ile yöneterek kara geçirmiş olup köy halkı tarafından yeniden güven tazeleyerek yeniden başkan olarak seçilmiştir.

Gürkan cengiz “Babamız için okuttuğumuz mevlitte uzaktan yakından gelen dost ve yakınlarımızdan ALLAH razı olsun. Babamızın ani ölümü bizleri üzmüştür fakat ölüm her canlı için geçerli topraktan geldik toprağa gideceğiz bizler ne zaman öleceği belli değil mekânı cennet olsun ”dedi.

                                                                                                                                                                               

 Bizlerde iznikbaşkent.com haber sitesi, İznik TV, İznik Yenişehir haber aileleri olarak Merhuma Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun yakınlarına da sabırlar versin.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.