İZNİK MÜŞKÜLE YİNE SELE,DOLUYA TESLİM OLDU.

Sel felaketi yaşanan müşküle köylerinde akşam saatlerinde başlayan fırtınayla birlikte aşarı yağmur ve dolu yağdı. 3 yıldır aynı derelerin taşması sonucu ortaya çıkan tablo bu dereler temizlenerek genişletilmediği için aşırı yağışlarda oluşan mağduriyet

Gündem Yayın: 18 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 18.06.2023 12:44:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
1097 okunma
Google News

İZNİK MÜŞKÜLE YİNE SELE,DOLUYA TESLİM OLDU.

İznik bölgesinde gerçekleşen yağmur, dolu ve sel felaketi sebebiyle  Bursa -İznik Müşküle köyü yine zarar gördü.

Sel felaketi yaşanan müşküle köylerinde akşam saatlerinde başlayan fırtınayla birlikte aşarı yağmur ve dolu yağdı.

3 yıldır aynı derelerin taşması sonucu ortaya çıkan tablo bu dereler temizlenerek genişletilmediği için aşırı yağışlarda oluşan mağduriyet yağış sonrası gelen ekiplerin yüzeysel olarak ana yolu açmaları (makyaj) yaparak gitmeleri, kesin çözüm üretemeyen yetkililer iyi düşünmeleridir.

Selden Oluşan zaralar hayvanlarımızın Kayıpları sel den oluşan erozyonla toprak kaybı yaşanması ağaçlardaki meyvelerin berelenerek zarar görmesi kedi, köpek, keçi, gibi hayvanların sürüklenerek telef olmalarına şahit oluyoruz.

Geçtiğimiz yıl yine aynı derelerin taşması sonucu dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Tarım-Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ilgili kurum amirleri ile birlikte yerinde inceleyerek talimat verilmişti.Bilindiği üzere yine selden dönem muhtarımız hayatını kaybetmişti.?

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.