YILDIRIM ZEYTİNYAĞI FABRİKASI HİZMETLERE DEVAM EDİYOR

2015 yılında İznik Göllüce köyünde kurulan Yıldırım zeytinyağı fabrikası bölgemize kazandırdığımız fabrika modern makinalarla donatılmış olup en kaliteli zeytinyağını üretebilmek üzere tasarlanmıştır. Çevreye duyarlı ekolojik sistem olarak üretim yapan m

Ekonomi Yayın: 30 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.11.2023 14:53:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 45 sn.
621 okunma
Google News

YILDIRIM ZEYTİNYAĞI FABRİKASI HİZMETLERE DEVAM EDİYOR

2015 yılında İznik Göllüce köyünde kurulan Yıldırım zeytinyağı fabrikası bölgemize kazandırdığımız fabrika modern makinalarla donatılmış olup en kaliteli zeytinyağını üretebilmek üzere tasarlanmıştır.

Çevreye duyarlı ekolojik sistem olarak üretim yapan makinalar soğuk sıkım teknolojisiyle zeytinyağının en doğal halini elde etmemize olanak sağlar. Yıldırım zeytinyağı fabrikasında gerekli belgelerinin yanı sıra AB standartları uygunluk belgesi de mevcuttur. 

Üretilen zeytinyağları periyodik olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından test edilip raporlanmaktadır. 

Zeytinyağlarımız NİCAEA markasıyla satışa sunulmaktadır. nicaeaoliveoil.com  

İletişim tel:İlhan Yıldırım 0534 491 460o3 Oğuz yıldırım 0532481 8644 İznik Göllüce köyü

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.