23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı provalarını yapıyor

Bayram heyecanı yaşayan ve kutlama törenlerinde sahne alacak öğrenciler velileri ile birlikte provalarını izlemek için İznik İlçe Milli eğitim Müdür Muhammed ASİL, İlçe spor müdürü Hüseyin Çokal ve Süleyman BİLİR Tarafından İznik ilçe spor stadyumunda ger

Eğitim Yayın: 20 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 20.04.2024 17:50:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
200 okunma
Google News

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı provalarını yapıyor 

Bayram heyecanı yaşayan ve kutlama törenlerinde sahne alacak öğrenciler velileri ile birlikte provalarını izlemek için İznik İlçe Milli eğitim Müdür Muhammed ASİL, İlçe spor müdürü Hüseyin Çokal ve Süleyman BİLİR Tarafından İznik ilçe spor stadyumunda gerçekleşecek olan gösterileri  beğeniyle izledik.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için Bursa ve ilçe okullarda gösteri hazırlıkları başladı. Bayram heyecanı yaşayan ve kutlama törenlerinde sahne alacak öğrenciler velileri ile birlikte provalarını hevesle, heyecanla yapıyorlar.

 İkinci dönem ara tatilinin sona ermesiyle öğrenci ve öğretmenler yeniden okullarına kavuştular. İlk gün eğitimlerine başlayan öğrenciler, yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na hazırlanıyorlar.

Renk renk, çeşit çeşit kıyafetleriyle öğretmenleri gözetiminde gösterileri için emek veren öğrenciler keyifli vakit geçiriyorlar. Şiir okuyacak, dans gösterileri sergileyecek olan öğrencilerin provaları ise yer yer renkli görüntülere sahne oldu.

 İznik merkez okullarının gösterim yapılacakları gösteri İlçe spor stadyumunda, diğer okullar ise köy okullarında yapacaklalar

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.