HIRSIZLIK OLAYLARI ARTTI ÜÇ BEŞ KİLO ZEYTİNDEN NE OLUR DENİLİYOR

Geçtiğimiz günlerde İznik Müşküle köyünde Tuna Bey tekin adlı vatandaşa ait zeytin bahçesinde hırsızlık olayı meydana geldi. Üç kadın ve bir erkek olduğu belirlenen kişiler sahipsiz olarak gördükleri müşküle köyü eski yol kenarındaki ağaçlardan zeytin top

Ekonomi Yayın: 02 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 02.12.2023 23:34:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
689 okunma
Google News

HIRSIZLIK OLAYLARI ARTTI ÜÇ BEŞ KİLO ZEYTİNDEN NE OLUR DENİLİYOR

Geçtiğimiz günlerde İznik Müşküle köyünde Tuna Bey tekin adlı vatandaşa ait zeytin bahçesinde hırsızlık olayı meydana geldi. Üç kadın ve bir erkek olduğu belirlenen kişiler sahipsiz olarak gördükleri müşküle köyü eski yol kenarındaki ağaçlardan zeytin toplayan şahıslar yakın bahçede zeytin toplayan aile tarafından yakalandılar.

 Kişilere Tarlanın sahibi yok diyerek ikaz etmelerine rağmen hala zeytin toplamaya devam edilmiş olup parası neyse verelim üç beş kilo zeytinden ne olur deniliyor.

Bunun üzerine ilçe jandarmaya haber verilerek olay yerine gelen kolluk kuvvetleri olayla ilgili bilgileri alarak Telefon ile şahıslara ulaşıldı. “Çok üzgün olduklarını beyan eden kişiler zeytini geri verelim neyse ödemesini yapılım” dediler. Jandarma her iki tarafı uzlaştırarak anlaştırdı.

 Konuyla ilgili bilgi veren Tuna Beytekin adlı çiftçi “artık kendi malımıza malımız diyemeyecek durumdayız  arazilerimiz yabancılar ile doldu.Kendi tarlamızda sene boyunca ailemiz ile birlikte yaz kış çalışmaktayız emeğimiz olan hasatımızı toplamaya başladık, fakat bu hırsız kişiler bizlerin emeğine saygı göstermedikleri gibi birde üç beş kilo zeytinden ne olur deniliyor.

Oysa bizlerden istenseydi zeytin verirdik para bile talep etmezdik önüne gelen tarlalardan izinsiz zeytin alınırsa( hırsızlık) yaparsalar sonumuz ne olur” dedi

 

 

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.