BURSA SAADET PARTİLİLER GURUP TOPLANTISINDA

İznik saadet partisi yönetim kurulu üyeleri ve Yenişehir saadet partisi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geçtiğimiz günlerde Ankara ‘ya meclise gittiler. Ankara Büyük millet meclisinde yapılacak olan SAADET PARTİSİ Gurup toplanasına 18 kişi ile katıl

Siyaset Yayın: 04 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 04.02.2024 09:35:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 3 dk.
352 okunma
Google News

BURSA SAADET PARTİLİLER GURUP TOPLANTISINDA

İznik saadet partisi yönetim kurulu üyeleri ve Yenişehir saadet partisi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geçtiğimiz günlerde Ankara ‘ya meclise  gittiler.

Ankara Büyük millet meclisinde yapılacak olan SAADET PARTİSİ Gurup toplanasına 18 kişi ile katılım sağlandı. Gece başlayan yolculuk sabah Namazı Hacı Bayram veli camiinde kılınan sabah namazı ile başladı.

Daha sonra Büyük millet meclisine gidilerek daha önceden yaptırılmış olan Randevular ile ziyaretçi Giriş kartları alarak giriş yapıldı. Kapıda karşılayan saadet partili bir önceki Bursa il Başkanı ve Bursa Milletvekilimiz Mehmet Atmaca tarafından karşılandık.

Toplantı salonuna geçildi Salonda saadet partili Milletvekilleri genel başkan Temel Karamollaoğlu ve genel başkan yardımcısı Davut Aydın, Gelecek partisi Genel başkanı Ahmet Davutoğlu, genel başkan yardımcısı ümit Özdağ ve milletvekilleri katılım sağladılar.

İznik saadet partisi yönetim kurulu üyeleri ve Yenişehir saadet partisi yönetim kurulu üyeleri yerlerimizi aldık Gurup toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşı okunarak açıldı.

Saadet partisi İstanbul milletvekili konuşma yaparak ülke genelinde yaşanılan sıkıntılar dile getirdi. Daha sonra Kürsüye geçmiş dönem Başbakanlarımızdan saadet partisi ile ortak grup kuran Gelecek partisi genel başkanı Davutoğlu konuşma yapmak üzere kürsüye çıktı.

Başbakanlığı döneminde yaptığı çalışmaları ve Gazze, İsrail savaşlarına değindi ve Ak parti hükümete yüklendi “neden Şehit veriyoruz her seçim zamanı neden şehit haberlerini alıyoruz. Ülkeyi sizler yönetiyorsunuz Sınırlarımızda kalıcı bir Çözüme kavuşturmuyorsunuz “dedi

 Daha sonra Bursa Milletvekili sayın Mehmet Atmaca İznik saadet partisi yönetim kurulu üyeleri ve Yenişehir saadet partisi yönetim kurulu üyeleri ile bölge sorunlarını ve seçim çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

 İznik yerel gazeteci Süleyman Bilir “Millet vekillerine Çiftçilerin sorunlarını yapılan zamları ilaç, gübre, tarımsal elettrik, ve Mazota zamlarını eleştirerek çözüm bulunması aksi halde üretim her geçen gün azaldığını Bilir ,kendisinin de bir Çiftçi olduğunu sorunların  çok vahim  olduğunu  üreten değil tüketen ülke durumundayız sizler vekil olarak siyasi olarak seçim derdindesiniz bizler ise geçim derdindeyiz diye “söyledi. Öğle yemeği ikramından sonra bizleri aracımıza kadar geçiren sayın vekilimize Teşekkür ediyoruz Meclis çalışmalarında başarılar diliyoruz

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.