MÜŞKÜLE KÖYÜ TARIMSAL KALKINMA GENEL KURULUNU YAPTI.

İznik müşküle köyü Tarımsal kalkınma kooperatifi 2022 olağan seçimli Genel Kurulu toplantısını 06 Mayıs 2023 tarihinde. Müşküle köyü Düğün salonunda gerçekleştirdi. 170 üyeli kooperatif 50 üyenin imzası ile çoğunluk sağlanarak seçime geçildi. Bakanlık te

Gündem Yayın: 07 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 07.05.2023 23:47:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
270 okunma
Google News

 

MÜŞKÜLE KÖYÜ TARIMSAL KALKINMA GENEL KURULUNU YAPTI.

İznik müşküle köyü Tarımsal kalkınma kooperatifi 2022 olağan seçimli Genel Kurulu toplantısını 06 Mayıs 2023 tarihinde. Müşküle köyü Düğün salonunda gerçekleştirdi.

170 üyeli kooperatif 50 üyenin imzası ile çoğunluk sağlanarak seçime geçildi. Bakanlık temsilcileri Ahmet Zengin, Muhammet Ali Kesici ve muhasebeci Fatih Çatak tarafından gerçekleştirildi.

Gündem gereği divan heyeti seçilerek saygı duruşu, Faaliyet raporları ve denetleme raporları açık oylama ile kabul edildi. Yönetim kurulu kabulü açık oylandı kabul edildi.

Yönetim kurulu başkanına 400 TL net Başkan Yrd. Ve muhasip üyeye 250 TL olmak üzere sulama faaliyetlerinde günlük çalışma karşılığı ve puantaj ile hesaplanmak üzere hacira verilmesi ve kooperatif bünyesinde bir adet sigortalı personel çalıştırılması asgari ücret üzerinden ücret verilmesi teklif edildi.

 Açık oylandı ve kabul edildi. Seyahatler için 500 TL ve il dışı seyahatler için 1000 TL Yolluk verilmesi oy birliği ile kabul edildi. 2022 Yılı çalışma programı ve tahmini bütçe okunuldu ve açık oylama ile kabul edildi. Yeni yönetim kurulu ve denetleme kurullarının iki yılda bir olan genel kurulu seçimlerinin 4 yıla çıkartılması önerisi oy birliği ile kabul edilerek yeni yönetim ve denetleme kurulu açık oylama ile kabul edildi.

Yeni yönetim şu isimlerden oluştu

Şefik Öztürk, İbrahim Çakır, İsmail Küçük

Denetleme kurulu üyeleri

  Ali Baytekin, Nehir Kavak, Mustafa Özsöz

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.