BİZE HER YER PARK DİYEN VATANDAŞLAR

OTOPARK SORUNU ÇÖZÜM BEKLİYOR

Gündem Yayın: 21 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 21.03.2024 13:54:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
421 okunma
Google News

BİZE HER YER PARK DİYEN VATANDAŞLAR

OTOPARK SORUNU ÇÖZÜM BEKLİYOR

Mecbur kaldıkları için olsa gerek artık durak olmuş olmamış boş olan yerlere park ediyor. İznik Minibüsçü Yalçın Asar adlı adlı Şoför gördüğü manzarayı aracından inerek” Bu nedir bizler nasıl yolcularımızı indireceğiz neden denetim yapılmıyor İznik belediye başkanı, zabıtalar nerede trafik komisyonu ve trafik ekipleri nerede diye isyan” etti.

 İznik’te otopark sorunu çözüm bekliyor siyasiler düştüler koltuk peşine muhtarlar düştüler maaş ve silah ruhsatı alma peşine, vatandaşa hizmet vermeği unuttukları gibi boş laflarla verilen yalan sözlerle oyalanılmaktayız.

Bütün yurtta olduğu gibi her taraf afişlerle dolup taşmış evler balkonlar reklam alanları  bu ne rezalet peki  bunların masraflarını kimler karşılıyor acaba.?

Yapılan bu kadar masraflarla Mübarek günde fakir ailelere yardım yapılamaz mı afişlere bu kadar masrafa ne gerek var oy verecek vatandaşlar afişlere bakarak oy kullanmazlar vatandaşların verecekleri kişiler bellidir zaten.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.