YELİZ ÇELİK & BATUHAN SARGIN” MUTLULUĞA YELKEN AÇTILAR”

Leyla –İznik Spor denince akla gelen ve sevilen simalarından Fikri Çelik çiftinin Güzel kızları Yeliz ile Eczacı Nazan Sargın ve Çakırca sakinlerinden Ayhan Sargın çiftinin Yakışıklı Oğulları Batuhan Sargın 23 -09 2023 Tarihinde Göksu park Kır düğün

Yaşam Yayın: 28 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 28.09.2023 17:18:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 50 sn.
886 okunma
Google News

YELİZ ÇELİK & BATUHAN SARGIN” MUTLULUĞA YELKEN AÇTILAR”

Leyla –İznik Spor denince akla gelen ve sevilen simalarından Fikri Çelik çiftinin Güzel kızları Yeliz ile Eczacı Nazan Sargın ve Çakırca sakinlerinden Ayhan Sargın çiftinin Yakışıklı Oğulları Batuhan Sargın 23 -09 2023 Tarihinde Göksu park Kır düğün Salonunda Çelik & Sargın ailelerini bir araya getirdi.

 Gelen davetliler gönüllerince eğlenme fırsatı buldular. Gerçekleşen  düğünde Evliliğe iki genç yelken açtılar. Yapılan Düğün Yoğun bir kalabalık davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

Bizlerde iznikbaskent.com, Haber sitesi ve İZNİK TV, İznik Yenişehir Haber Ailesi olarak her iki gence mutluluklar diler ömür boyu Sağlıklı olarak bir yastıkta bir ömür geçirmelerini dileriz.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.