BİRİLERİ BİZİM ELLERİMİZDEN TUTTU, BİZDE BAŞKALARININ ELLERİNDEN TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ

Emekli kimya mühendisi Nurettin ve emekli öğretmen Ayşe Sermin Aydoğdu adlı aile Kendilerini bu yola adayarak hayatlarını idame ettirmeye çalışıyorlar. Aydoğdu ailesi ”Bizler kendi kendimize bir iş edinmek için bu tür bir aktivite yapıyoruz, yaptığımız

Ekonomi Yayın: 11 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.09.2023 01:58:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
610 okunma
Google News

BİRİLERİ BİZİM ELLERİMİZDEN TUTTU, BİZDE BAŞKALARININ ELLERİNDEN TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ

Dar gelirli ailelere ve ihtiyacı olan kişilere yardım için çarşamba günleri Konak Çarşısında sergi açmaktalar.

Ailelere ve gençlere yönelik bu çalışma ile Ailelere büyük ölçüde yardımcı oluyorlar..Aile bütçelerine yardımcı olan emekli Aydoğdu ailesi gençler ihtiyaçları olan kıyafetleri

Seçerek kendileri beğenip alabiliyor.

 Emekli kimya mühendisi Nurettin ve emekli öğretmen Ayşe Sermin Aydoğdu adlı aile Kendilerini bu yola adayarak hayatlarını idame ettirmeye çalışıyorlar.

Aydoğdu ailesi ”Bizler kendi kendimize bir iş edinmek için bu tür bir aktivite yapıyoruz,  yaptığımız işi’ de severek ve isteyerek yapıyoruz..Bursa'da 6 yıldır İznik'te ise 4 yıldır bu işi yapmaktayız bu işi yaparken gençlerimizin ekonomik şartları göz önüne aldık ailelerin bütçelerine katkısı olsun diyerek gençlerimize bu kıyafetleri Evde kendimiz temizleyerek ütüleyerek ihtiyaç sahiplerine düşük fiyatlara katkı olarak sergimizde değerlendirip yardım amaçlı bu kıyafetleri satmaktayız elde edilen paralar burs olarak öğrencilere veriliyor.

Ama görüyoruz ki talep de çok oluyor ihtiyaç sahibi de çok bu yüzden herkese şunu söylemek istiyoruz aile olarak yardımcı olmak isteyenlere aynı zamanda da ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızı bu sergimize bekliyoruz.            

Ürünleri yapmada yardımcı olduk ve satışta da yardımcı oluyoruz. Buna vesile olanlara minnettarız. Yetim çocukların ve diğer yardıma muhtaç olan çocuklarında ellerinden tutmaya çalışıyoruz. Birileri bizim ellerimizden tuttu, bizde başkalarının ellerinden tutmaya çalışıyoruz” diyerek düşüncelerini aktardılar.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.