ÇİL VE ÇATAK AİLELERİNİN MUTLU GÜNLERİ

İznik’te sevilen iki esnaf köy ekmeği fırın sahibi Ayhan Çil & Muhasebeci Fatih Çatak Dünür oldular. Nebahat & İznik sevilen esnaflarından Ayhan Çil Ailesinin Güzel Kızları Yasemin Çil ile Emel & İznik sevilen esnaflarından Muhasebeci Fatih Çatak Aileler

Gündem Yayın: 10 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 10.09.2023 16:12:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
945 okunma
Google News

ÇİL VE ÇATAK AİLELERİNİN MUTLU GÜNLERİ

İznik’te sevilen iki esnaf köy ekmeği fırın sahibi Ayhan Çil & Muhasebeci Fatih Çatak Dünür oldular.

Nebahat Çil  & İznik sevilen esnaflarından Ayhan Çil Ailesinin Güzel Kızları Yasemin Çil ile Emel Çatak & İznik sevilen esnaflarından Muhasebeci Fatih Çatak Ailelerinin yakışıklı oğulları Enes Çatak Muhteşem bir düğün yaparak hayatlarını ömür boyu birleştirme sözü verdiler.  

Gerçekleşen düğünde Evliliğe iki genç yelken açarken Çil ve Çatak Ailelerini ve sevenlerini  bir araya getirdiler.

27 Ağustos 2023 tarihinde İznik Göksu park kır düğün salonunda yapılan düğüne, çok sayıda davetlinin katıldı.

İki gencin Nikâhlarını İznik Belediye başkanı Kağan Mehmet Usta tarafından kıyıldı.

Yapılan düğünde sevenleri ve aileleri doyasıya eylendiler.

 Ayhan Çil ve Fatih Çatak  “Bizleri bu Mutlu günümüzde yalnız bırakmayan dost ve yakınlarımıza Mutluluğumuzu bizimle paylaştıkları için Teşekkür ederiz” dediler.

İznik başkent.com internet haber sitesi sahibi ve İznik TV Program yapımcısı ve sunucusu Süleyman bilir iki gencimize ömür boyu mutluluklar dilerim dedi.

 

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.