İZNİK’TE FRANSIZLAR İZNİK MEHTERANI İLE KARŞILANDI

Geçen yıl Fransa’ya gösteri için giden İznik Mehteran Derneği Çarşamba günü İlçemizde İznik-Pithiviers dostluk ve dayanışma derneği açılışı için ilçemize geldiler. Unesco geçici miras listesinde bulunan dünyaca ünlü tarihi kent İznik’te Fransız bürok

Dünya Yayın: 29 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 29.04.2023 08:48:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
323 okunma
Google News

İZNİK’TE FRANSIZLAR İZNİK MEHTERANI İLE KARŞILANDI

 Geçen yıl Fransa’ya gösteri için giden İznik Mehteran Derneği  Çarşamba günü  İlçemizde İznik-Pithiviers dostluk ve dayanışma derneği açılışı için ilçemize geldiler.

 Unesco geçici miras listesinde bulunan dünyaca ünlü tarihi kent İznik’te Fransız bürokratlar ve Belediye başkanı mehter takımı ile karşılandı.

2016 yılında Fransa’nın Pithiviers şehri ile kardeş şehir protokolü imzalayan İznik’te güzel örnekler sergilenmeye devam ediliyor. İznik-Pithiviers dostluk ve dayanışma derneği bugün İznik’e gelen Fransa Milletvekili Anthony Brosse, Pithiviers Belediye Başkanı Philippe Nolland Mehter takımı ile karşılandı.

 Karşılarında mehter takımını gören Fransız heyet şaşkınlıklarını gizleyemedi. Dernek Başkanı olan İznik Eski Belediye Başkanı Osman Sargın dostluk köprülerinin her daim devam edeceğini ifade etti..Gelen Kardeş şehir  belediye başkanı ve meclis üyelerine Eski iznik belediye başkanı Osman Sargın Mevcut iznik Belediye başkan yardımcısı Ramazan Sert ve Dernek yöneticileri Yusuf Biçer, Ahmet Yıldırım,Necmettin Cömez,İznik Mehteran derneğinden Ali Savcı,Fikret Çiçek,Süleyman Bilir. İbrahim Tekin Şeref Ay Katılım Sağladılar. 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.