BURSA CHP ÇALIŞMA GURUBU İZNİK’TE

Bursa İznik ilçe başkanlığı ziyaretçileri Bursa CHP çalışma gurubu oldu. Dört yıl önce kurularak 808 üyesi bulunuyor. Gurup üyeleri Ekrem Demiröz, Şenol Nazif Köse, Nuray Çiftçi Köse, Tufan Çakar Yeni göreve seçilen İznik chp yönetim kuruluna hayırlı ol

Siyaset Yayın: 09 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 09.10.2023 15:37:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
435 okunma
Google News

BURSA CHP ÇALIŞMA GURUBU İZNİK’TE

Bursa İznik ilçe başkanlığı ziyaretçileri Bursa CHP çalışma gurubu oldu.

 Dört yıl önce kurularak 808 üyesi bulunuyor. Gurup üyeleri Ekrem Demiröz, Şenol Nazif Köse, Nuray Çiftçi Köse, Tufan Çakar Yeni göreve seçilen İznik chp yönetim kuruluna hayırlı olsun ve başarı dileklerini ilettiler.

CHP çalışma gurubu ziyaretlerini İznik CHP İlçe başkanı Sadullah Eşiyok ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Parti binasında gerçekleşen ziyarette Bursa CHP çalışmaları ve yaklaşan yerel seçimler ile ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu. Bursa ve İznik için neler yapıla Bilir’i konuştular

Konuşmalarının ardından CHP Bursa Çalışma Grubu sözcüsü Ekrem Demiröz gazeteci Süleyman Bilirinde bulunduğu toplantıda "Biz her yerde varız, umudu örgütlemeye çalışıyoruz.

 Bu partide bir yer edinme kavgasının son bulması gerekiyor. Kendi içimizde demokrat değilsek, parti içinde demokrasi yoksa ülkeye demokrasiyi nasıl getireceğiz, bize nasıl inanırlar?" dedi.

Sağ bloktan oy almanın sağa benzemekten geçmediğini belirten Demiröz, "Kendimiz olalım yeter. Biz sosyal demokrat, halkçı kimliğimizi koruyarak politika yapmalıyız. Sözlerimizle yaptıklarımız bir olmalı" diye konuştu.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.