İZNİK’TE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

İznik basının yer almadığı Tören’de yerel basın yoktu?. İznik’te Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. İznik Belediyesi Çay Bahçesi’nde gerçekleştirilen programa İznik Kaymakamı Recai Karal, Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta,

Gündem Yayın: 11 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.04.2024 23:31:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
183 okunma
Google News

İZNİK’TE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

İznik basının yer almadığı Tören’de yerel basın yoktu?.

İznik’te Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

İznik Belediyesi Çay Bahçesi’nde gerçekleştirilen programa İznik Kaymakamı Recai Karal, Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, İlçe Jandarma Komutanı Çağlar Önderışık, Emniyet Müdürü Mithat Öztaş, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Siyasi parti temsilcileri, Gaziler Derneği, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Örgütleri, oda başkanları ve İznikliler katıldı.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta burada yaptığı konuşmada “Değerli Hemşerilerim, Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar,  insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm vatandaşlarımızın Mübarek Ramazan Bayramını kutlar, Bayramın şehrimize, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.

İlçe Kaymakamı Recai Karal’da konuşmasında tüm İzniklilerin ve katılanların bayramını tebrik ederek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Buradaki bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri ile birlikte, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettik.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.