SAADETPARTİSİ İLÇE DİVAN TOPLANTISINI YAPTI.

Saadet Partisi İznik ilçe başkanlığı Geçtiğimiz akşam parti binasında aylık ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi. Saadet Partisi Genel Merkez Yüksek disiplin kurulu üyesi aynı zamanda Bursa il Müfettişi İzmir İl sorumlusu kırk yıllık mimar olan Selim Sa

Siyaset Yayın: 27 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 27.06.2023 09:01:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
498 okunma
Google News

 SAADETPARTİSİ İLÇE DİVAN TOPLANTISINI YAPTI.

Saadet Partisi İznik ilçe başkanlığı Geçtiğimiz akşam parti binasında aylık ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi. Saadet Partisi Genel Merkez Yüksek disiplin kurulu üyesi aynı zamanda Bursa il Müfettişi İzmir İl sorumlusu kırk yıllık mimar olan Selim Sait Terzioğlu, il başkan Yardımcısı Ahmet Turgut (İznik ilçe müfettişi) ile birlikte İznik saadet partisi Başkanı Mehmet Turan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte aylık divan toplantılarını gerçekleştirdiler. Seçimler sonrasında ve yaklaşan yerel seçimler ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

İznik saadet partisi Başkanı Mehmet Turan Konuşmasında “Üretim yok destekler yetersiz, hayat pahalı zamlar ağır geçinemiyoruz, esnaf kepenk kapatıyor, fatura değil zam ödüyoruz, bankalara borçlandırıldık, ihtiyaç var atama yok, emeğimiz israf ediliyor, insan onuruna yakışan ücret istiyoruz kurban bayramı yaklaştı,  birçok vatandaşımız yine kurban kesemeyecek böyle bir dengesiz ekonomi olamaz “dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.