KARDEŞİ TARAFINDAN ÇEŞME YAPTIRILDI

Rahmetli )Mustafa Karabulut’un Kardeşi, Psikolojik Danışman İbrahim KARABULUT Abisi için Ömer köy merasına güzel bir çeşme yaptırtarak abisi içinde anma programı gerçekleştirdi. Emekli Öğretmen (Rahmetli )Mustafa KARABULUT, Evinde yapılan Kuran ve Dua

Yaşam Yayın: 01 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 01.09.2023 14:05:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
170 okunma
Google News

KARDEŞİ TARAFINDAN ÇEŞME YAPTIRILDI

Rahmetli )Mustafa Karabulut’un Kardeşi,  Psikolojik Danışman İbrahim KARABULUT Abisi için Ömer köy merasına  güzel bir çeşme yaptırtarak abisi içinde anma programı gerçekleştirdi.

 Emekli Öğretmen (Rahmetli )Mustafa KARABULUT, Evinde yapılan Kuran ve Dua programıyla anıldı.

24 Şubat 2021de, Korona Salgınında kaybettiğimiz Emekli öğretmen Mustafa Karabulut, evinin bahçesinde ölümün 3.yılında "Kuran ve Dua" programıyla anıldı.

 Anma programına davet edilen nezih bir topluluk vardı. İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer ÇAHA, üç dönem Sakarya Milletvekili ve Sanayi ve ticaret bakan yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali ÇELİK, MEB-Teknik Eğitim GM Daire Başkanı Mehmet Ali ADAK, İYİ Parti Kurucu İlçe başkanı Hilmi Dükkâncı İYİ Parti İznik İlçe başkanı Av. Mustafa Küçük, Türk Eğitim Sen İznik Temsilcisi Faruk Boztepe, Eğitimci Av. İsmet Ertürk, Emekli Eğitimciler; Burhan Ülker, Âdem Gür, Sait Şentürk, Öner Erim, Ahmet Sevinç, Orhan Yavuz ile birlikte merhum Mustafa Karabulut'un komşuları, arkadaşları ve dostları anma programına katıldılar.

26.08.2023 Tarihinde Kardeşi,  Psikolojik Danışman İbrahim KARABULUT tarafından organize edilen anma programının sonunda, katılan misafirlere Pilav, Ayran,  dan  oluşan ikram yapıldı. Ayrıca, anma programına katılanlara tespih hediye edildi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.