İZNİK BALGÖÇ'TEN YENİ YÖNETİMLERE ZİYARET

İznik Balgöç Şube Başkanı Serkan Acar ve Yönetimi yeni seçilen ve atanan İlçe başkan ve yönetimlerini ziyaret etti. İlk ziyaretini CHP İlçe Başkanı Sadullah Eşiyok ve yönetimlerini ardından AK Parti İlçe Başkanı İnanç

Siyaset Yayın: 21 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.09.2023 11:25:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
1083 okunma
Google News

İZNİK BALGÖÇ'TEN YENİ YÖNETİMLERE ZİYARET

İznik Balgöç Şube Başkanı Serkan Acar ve Yönetimi yeni seçilen ve atanan İlçe başkan ve yönetimlerini ziyaret etti.

İlk ziyaretini CHP İlçe Başkanı Sadullah Eşiyok ve yönetimlerini ardından AK Parti İlçe Başkanı İnanç Şahin ve yönetimlerini MHP ilçe Başkanı İlhan Ayaş ve yönetimlerini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunuldu.

İznik Balgöç Şube Başkanı Serkan Acar yaptığı açıklama da " Kamu yararına bir dernek olmamız nedeniyle öncelikle tüm yeni seçilen ve atanan İlçe başkanlarını ve yönetimlerini kutluyorum. Yapılacak olan yerel seçimlerde İznik'te taş üstüne taş koyan, elini taşın altına koyan tüm herkes ile omuz omuza çalışacağız. İznik'in en iyi hizmeti alması için tüm gücümüzle "Önce İznik" diyerek tüm muhacir camiamız ile var gücümüzle çalışacağız. İznik için taş üstüne taş koyan tüm siyasi parti ve sivil toplum örgütlerini tebrik ediyorum. Bu güne kadar var gücü ile çalışan tüm başkan ve kadrolarını tebrik ediyorum. Bu güne kadar tüm belediye başkanlarımız İznik için yarışmış ve güzel eserler bırakmıştır. Onları da canı gönülden tebrik ederim. İznik Balgöç Şubesi olarak Güzel İznik İçin her daim çalışmaya devam edeceğiz. Gençlerimize ve ilçemize güzel yarınlar bırakmak isteyen tüm siyasi kadrolara teşekkür ederim. Yeni yönetimleriniz hayırlı olsun" dedi.

İlçe başkanları ise yaptığı açıklamada " Bizleri ziyaret ederek onur ve şeref verdiniz. Ziyaretlerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ederiz. İznik için yola çıktık. Sevdamız İznik" dediler.

Haber Foto : Kemal Candar

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.