ATATÜRK SEVGİSİ BÜYÜYOR

ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt İznik’te 28 Kasım İznik'in kurtuluşu kutlama Programı için İznik Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ergün Balaban tarafından Türkiye Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt'u davet etti. Bursa ziyaret

Eğitim Yayın: 07 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.12.2023 02:43:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
401 okunma
Google News

ATATÜRK SEVGİSİ BÜYÜYOR

ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt İznik’te

28 Kasım İznik'in kurtuluşu kutlama Programı için İznik Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ergün Balaban tarafından Türkiye Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt'u davet etti.

Bursa ziyaretlerine İznik’i de Katan Genel başkan İlçe kaymakamı Recai KARAL, ilçe belediye başkanı Mehmet Kağan USTA, Sanayi ve Ticaret odası Bşk. Mahmut Dede, Ziraat odası Bşk. Vahit MUTLU, ilçe Esnaf kefalet derneği BAŞKANI Kadir AKÇAALAN’I ziyaret ederek bir takım görüşmeler yaptı.

Mustafa Hüsnü Bozkurt' un konuşmacı olarak katıldığı konferans İznik Belediye konferans salonunda gerçekleşti. Saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasının ardından Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt’a  (ADD) İznik şube başkanı Ergün Balaban İznik çinisini taktim etti.

 İznik Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ergün Balaban gözyaşları ile duygusal bir konuşma yaptı.

 ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, derneğin çalışmalarından bahsetti. Güzel bir konuşma sonrasında Katılım sağlayan vatandaşların yoğun ilgisi ve Mustafa kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını her yönüyle anlattı.

İznik ADD Şubesi tarafından düzenlenen, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Sn. Mustafa Hüsnü Bozkurt' un konuşmacı olarak katıldığı konferansta İznik şube başkanı Ergün Balaban ve yönetim kurulu CHP başkanı ve yönetim kurulu, İyi parti başkanı ve yönetim kurulu, Ziraat odası başkanı yerel basın ilgi göstermediği ve az sayıda vatandaşın katılımı ile katılım sağlayıp üye olmak isteyen vatandaşlara İki başkan tarafından rozet takılarak konferans son buldu.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.