BOZBEY İZNİK’TEYDİ

Cumhuriyet Halk Partisi İznik ilçe örgütü, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri, belediye başkan adayı Ayan Özer ile birlikte görkemli ve kalabalık bir şekilde Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa

Siyaset Yayın: 06 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 06.03.2024 21:38:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 51 sn.
301 okunma
Google News

BOZBEY İZNİK’TEYDİ
Cumhuriyet Halk Partisi İznik ilçe örgütü, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri, belediye başkan adayı Ayan Özer ile birlikte görkemli ve kalabalık bir şekilde Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Bozbey karşılandı. Başkan adayı Bozbey İznik’te sivil toplum örgütleri ve dernekleri ziyaretlerde bulundu. İznik Ziraat Başkanı Vedat Çakar ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Bozbey İznik tarımının ileriye götürmek için projelerini anlattı, ve büyük destek gördü. Başkan adayı Bozbey her ziyaret ettiği yerde İznik’in turizm ve tarımının özellikle çevre temizliği için ellerinden gelenin daha fazlasını yapmaya söz verdi. Yoğun ilgi ve kalabalık ile birlikte Bozbey pazarcı esnafında ziyaret etti. 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.