Niloya ve Arkadaşları Bursa’ya Geliyor

Çocuğu susturmak ve eğlendirmek için kullanılan oyuncak sektörü, Sürpriz Yumurta Müzikali Bursa’da çocuklarla buluşuyor. Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik ile beraber “Sürpriz Yumurta Müzikali” kapsamında B

Sanat Yayın: 07 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.12.2023 16:34:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 3 dk.
286 okunma
Google News

Niloya ve Arkadaşları Bursa’ya Geliyor

Çocuğu susturmak ve eğlendirmek için kullanılan oyuncak sektörü, Sürpriz Yumurta Müzikali Bursa’da çocuklarla buluşuyor.

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik ile beraber “Sürpriz Yumurta Müzikali” kapsamında Bursa’ya geliyor. Çizgi kahramanların hafızalara kazınan şarkıları ve eşsiz sahne gösterileri eşliğinde sahneleyecekleri müzikal eğlenceyi doyasıya yaşatıyor. Anne ve babalara çocuklarıyla birlikte unutulmaz anılara eşlik edecek müzikal kapsamında kahramanlar, 10 Aralık Pazar günü 13.00 ve 15.00 saatlerinde Bursa Nilüfer Sahnesi’nde olacak.

YouTube’da 5 buçuk milyon abone sayısı ile 7’den 70’e herkesin ilgisini çeken Niloya, TRT Çocuk ekranlarında her gün yayınlanan bölümleriyle büyük beğeni topluyor. Ekranların sevilen yerli çizgi kahramanı, şimdilerde bambaşka bir maceraya çıkmaya hazırlanıyor. Çizgi kahraman, eğlenceli şarkıları ve göz alıcı dekoruyla çocuklara muhteşem bir zaman dilimi vadeden “Sürpriz Yumurta Müzikali" ile şehrine geliyor.

Türkiye’nin birçok iline konuk olan Niloya ve arkadaşları; doğru beslenme, kişisel bakım, çevre ve hayvan sevgisi konularında çocuklara eğitici ve öğretici mesajlar verirken, eğlenceli bir zaman dilimi sunuyor. Bu kapsamda çizgi kahramanlar, minik dostlarını 10 Aralık Pazar günü 13.00 ve 15.00 saatlerinde Bursa Nilüfer Sahnesi’ne unutulmaz bir deneyim yaşamaya çağırıyor.

Niloya ile Macera Dolu Yolculuğa Hazır Mısınız?

Çocukların psikolojik gelişimini olumlu yönde etkilemek ve katkıda bulunmak amacı ile senaryosu psikologlar ve pedagogların görüşleri ile hazırlanan Niloya, müzikaliyle hayranlarını keyif dolu bir hikâyeye çıkarıyor. Niloya ve en yakın arkadaşı Mete tesadüfen buldukları ve yumurta olduğundan emin oldukları renkli bir sürprizle karşılaşıyorlar. Buldukları yumurtanın ne yumurtası olduğunu anlamak için heyecan ve macera dolu bir yolculuğa çıkıyorlar. Günün sonunda ise hiç tahmin etmedikleri bir cevap onları bekliyor.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.