OKYAY MOTOR HİZMET İÇİN YARIŞIYOR

Okyay motor hizmet ağını genişletiyor, her geçen gün değişen Teknoloji tarım aletlerinin bakımı yapılıyor. Her nevi Tarım işlerinde kullanılan Motorlu aletlerin tamir, bakım, onarım işleri itina ile bakımı yapılmaktadır. Mustafa Kemal Paşa mh Halit Paşa

Teknoloji Yayın: 26 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 26.06.2023 11:04:00
Editör - Süleyman bilir
Okuma Süresi: 2 dk.
756 okunma
Google News

OKYAY MOTOR HİZMET İÇİN YARIŞIYOR

Okyay motor hizmet ağını genişletiyor, her geçen gün değişen Teknoloji tarım aletlerinin bakımı yapılıyor.

 Her nevi Tarım işlerinde kullanılan Motorlu aletlerin tamir, bakım, onarım işleri itina ile bakımı yapılmaktadır. Mustafa Kemal Paşa mh Halit Paşa sok No/10 İznik

 İş yeri sahibi Yahya Okyay konuşmasında  “Deneyimli ustalarım Metin Demircan ve Emre Güleç ile Motorlu aletlerin tamir, bakım, onarım işleri yapıyoruz parçaları elimizde mevcut olup müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye özen gösteriyoruz ve zamanında teslim ediyoruz.

Ayrıca Bağ budama makasları, Zeytin silkeleme makinaları, Küçük çapa makinaları, Motorlu testere bileme, yeni zincir, çim biçme makinaları, ot biçme makinaları, zeytin budama testereleri bulunarak bakımları ve parçaları temin edilir” dedi.

Yahya Okyay 0536 523 8630

Metin Demircan, Emre Güleç

Adres: Mustafa Kemal Paşa mh Halit Paşa sok No/10 İznik

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.